הן יבוא והן ייצא של מזון דורש ידע ומומחיות רבה. החל מסגנון המזון, יבש, רטוב, שביר, רגיש ללחות או לאור, או מבוקר טמפרטורה, הדורש כל אחד על פי סוגו הובלה מתאימה לכל אורך שרשרת האספקה, ועד לדרישות הרגולטוריות והאישורים השונים הנדרשים להבטחת בטיחות ואיכות המזון.
הצוותים שלנו בקיאים במאפייניו של סקטור זה ויסללו לכם דרך קלה וחלקה בנוף הרגולטורי המורכב בישראל. החל מליווי וייעוץ בכל הנוגע לרשימות מזון, ייעוץ טרום יבוא/יצוא, מסלולים חדשים של הקלות ליצרנים חדשים, הגשת המסמכים הרלוונטיים, טיפול באישורי משרד הבריאות, עבודה אל מול מכון התקנים, סיווגים, שחרור מהמכס וכו'.
במקרים רבים מדובר במוצרים הדורשים הובלה מבוקרת טמפרטורה בכדי למנוע קלקול או נזק, הצוותים שלנו יודעים לתת מענה מותאם ואופטימלי להובלה מסוג זה, ממשאית קירור ועד מתקני אחסון מיוחדים.
רפורמת היבוא שנכנסה לתוקף בתחילת 2023, כוללת בתוכה גם רפורמה בתחום המזון כאשר המטרה היא הקלה בייבוא והפחתת הרגולציה. המומחים של עמית מכירים לעומק את הרפורמה ויסייעו לכם בהבנת והטמעת המסלולים החדשים בהתאם לסוג המוצרים וארץ ייצורם.